lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

İstanbul Abide Lions

Haber Bilgileri

Ocak ayında Prof. Dr. Şansın Tüzün-Chance konserinden elde edilen gelirle Cerrahpaşa Tıp Fakültesi , Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı binasında tam donanımlı Pediatrik Rehabilitasyon Ünitesi 29 Nisan'da açıldı.

Kanser hastası çocuklar başta olmak üzere nörolojik veya ortopedik çocukların rehabilitasyon ihtiyacını karşılayacak Pediatrik Rehabilitasyon Ünitesi açılışına Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Kenan Akgün, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı Dr. M. Sait Gören, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Öğretim Üyeleri, çocuklar ve ailelerinin yanısıra  Lions Anadolu Yakası Federasyonu Genel Yönetmeni Ertuğrul Yıldız, Genel Yönetmen 2. Yardımcısı İnci Otman, Geçmiş Dönem Genel Yönetmenleri İsmet Özer Balta ve Ethem Alkan, 9. Dönem Bölge Başkanı Görkem Ercan ile Lions Kulüp Başkanlarımız, Abide Lions Kulüp üyeleri ve Lion dostlarımız katıldılar. 



Abide Lions Kulübü başkanı V. Tuncer Özekli' ye Anabilim Dalı başkanı Prof. Dr. Kenan Akgün  tarafından teşekkür plaketi verilerek, bundan sonra da  Lions'un Cerrahpaşa Tıp fakültesine daha büyük projelerle katkı sağlamasını beklediklerini belirttiler.                                                                                                                                                                                                                         


HERKESE AÇIK
01-05-2019