lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

Mersin Yenişehir Lions

Haber Bilgileri

Mersin Yenişehir Lions Kulübümüzce yapılan çalışmalar sonucu , 29 Nisan 2019 Pazartesi günü Sayın Genel Yönetmenimiz Adnan Babür Gündüz’ün de katılımı ile Erdemli/Kargıpınarı Ömer Lütfi HANCIOĞLU İlkokulu kütüphanesinin açılışı büyük bir coşku ile yapıldı.

2018-2019 Hizmet dönemi, 118-U seçilmiş Genel Yönetmeni Berna ATEŞOĞLU anısına, Mersin Yenişehir Lions Kulübümüzce yapılan çalışmalar sonucu tamamlanan, 29 Nisan 2019 Pazartesi günü Sayın Genel Yönetmenimiz Adnan Babür Gündüz’ün de katılımı ile Erdemli/Kargıpınarı Ömer Lütfi HANCIOĞLU İlkokulu kütüphanesinin açılışını gerçekleştirdik. Projeye bir tuğla koyan ve etkinliğimize katılan herkese şükranlarımızı sunarız. Nerede bir ihtiyaç varsa orada bir Lion vardır. 118-U Yönetim Çevremiz ve Kulübümüz olarak çok önemli bir eser kazandırdık.



En derin Lions sevgi ve saygılarımızla.



 



Halil DELİBAŞ                                                                                                                                                                                                                                                             Yenişehir Lions Kulübü YK Bşk.



  


HERKESE AÇIK
02-05-2019