lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

Ankara Maltepe Lions

Haber Bilgileri

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası salonunu bedelsiz olarak alarak, Ankara devlet Opera ve Balesi Sanatçılarının katıldıkları muhteşem bir dinleti düzenledi.

Ankara Maltepe Lions ve Leo Kulüplerimiz, 23 Mayıs akşamı Türk Lions’u adına önemli bir etkinliğe imza attılar. Kulüplerimiz, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası salonunu bedelsiz olarak alarak, Ankara devlet Opera ve Balesi Sanatçılarının katıldıkları muhteşem bir dinleti düzenledi.



Soprano Mehlika Karadeniz Bilgin, Tenor Arda Doğan, Bariton Umut Kosman, Bas Özgür Savaş Gençtürk ve Piyanoda Çiçek Cihan 400’den fazla konuğa uzun yıllar unutulmayacak bir müzik ziyafeti çektiler. Dünyaca ünlü operalardan pasajların sunulduğu ve nostaljik Türkçe eserlere de yer verilen konser izleyicilerin büyük beğenisini topladı. Etkinlikten elde edilen tüm gelir, Otizmli çocukların eğitim ve ihtiyaçlarının karşılanması için Otizm Vakfı’na aktarıldı. Merkezi Ankara’da bulunan Otizm Vakfı, otistik çocukların her türlü ihtiyacını karşılamaya yönelik bir yaşam ve bakım merkezi kurmak, farklı şehirlerde şubeler veya temsilcilikler açarak otistik bireylerin yaşam boyu desteklenmelerine olanak sağlamak ve bu konuda model olmak amacıyla hizmet verip öncülük ediyor.



Lions’u sanatseverler ile buluşturması açısından da çok büyük önem taşıyan bu örnek dinleti organizasyonu; Genç Girişim ve Yönetişim Derneği ve Otizm Vakfı ortaklığı ve Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ile Ankara Devlet Opera ve Balesi’nin büyük katkılarıyla gerçekleştirildi. Konsere Lion ve Leo’arın yanı sıra sanatseverler de büyük ilgi gösterdiler. 118U Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni Adnan Babür Gündüz ve eşi Şebnur Gündüz’de dinletide bulundular. Gündüz, yaptığı konuşmada katkı koyan tüm Lion ve Leo üyeleri ve dernekler ile vakfa teşekkürlerini sundu ve bu tür etkinliklerin devamının gelmesini temenni etti. Konser hep birlikte seslendirilen Gençlik Marşı ile sona erdi…



Dinletiden sonra Maltepe Lions  Kulübü Başkanı, Genç Girişim ve Yönetişim Derneği Başkanı Nezih Allıoğlu ve Otizm Vakfı Başkanı Aydın Çayan, sanatçılar ile organizasyona katkıda bulunanlar ve CSO ile ADOP Yöneticilerine teşekkür ederek, çiçek ve birer plaket sundular.



CSO Müdürü Altan Kalmukoğlu yaptığı konuşmada bu tür etkilileri desteklemeye devam edeceklerini özellikle belirtti ve katkıda bulunanlara teşekkür etti. Konserin organizasyonunda Ankara Maltepe Lions ve Leo Kulüplerinin üyeleri Gözde Yazgan’ın koordinasyonunda ve Mesut Örün‘ün danışmanlığıyla özveri ile çalışarak başarıya ulaştılar. Lions Kulübü Başkanı ile Leo Kulüp Başkanı Murat Palabıyık etkinliğin başarısında önemli rol oynadılar.  Dinleti, yazılı ve sözlü basında da büyük ilgi gördü. Dinletinin öncesi ve sonrasında birçok internet sitesinde ve sosyal medya ortamında haberler ile yer buldu.


HERKESE AÇIK
23-05-2019