lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

Ankara Çukurca Leo

Haber Bilgileri

15 Eylül "Dünya Çöp Toplama Günü" kapsamında, Ankara Çukurca Leo Kulübü olarak "Seğmenler Parkında Çöp Toplama" sosyal hizmet aktivitemizi gerçekleştirdik.

15 EYLÜL DÜNYA ÇÖP TOPLAMA GÜNÜ'nde,  Ankara Çukurca Leo Kulübü olarak bizler de yerimizi aldık!



 



Atatürk İlke ve Devrimlerinin ışığında topluma hizmet eden Türk Lions’unun, gençlerden oluşan grubu Ankara Çukurca Leo Kulübü olarak; DÜNYA ÇÖP TOPLAMA GÜNÜ'nde doğayı, yeşil alanlarımızı ve doğal güzelliklerimizi korumak ve temiz tutmak amacıyla, bu yıl 3.sünü düzenlediğimiz ve biz Çukurca Leolar için gelenekselleşen Sosyal Sorumluluk Projemizde, "Seğmenler Parkı’nda Çöp Toplama" etkinliğimizi gerçekleştirdik.



Etkinliğimizi böylesine önemli bir günde yapmayı planlarken; Decathlon, JCI ve Siyamder gibi toplulukların da “Dünya Çöp Toplama Günü” kapsamında çöp toplamak ve çevre temizliği konusunda toplumsal farkındalık yaratmak amacıyla Seğmenler Parkı’nda bir araya geleceğini öğrendik. Böylelikle, farkındalık yaratma amacımızı, daha kalabalık bir ekiple birlikte oldukça başarılı bir şekilde gerçekleştirmiş olduk.



Dünya çapında tüm gün süren çöp toplama etkinliklerinin ardından sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar her ne kadar ilham verici olsa da, her gün geçtiğimiz yerlerde ne kadar fazla çöp olduğunun kanıtı aslında... Fakat “Torbada Çöpün Olsun” sloganı ile yola çıkan bütün doğaseverler ile beraber yapılan bu aktivite sonunda, toplumun konu ile ilgili duyarlılığı artırılmış, parkta bulunan bireylerin bilinçlenmesi sağlanmış ve toplamda 290 kg çöp toplanmıştır.



Bizler, her sene aynı amaç için bir araya gelerek, daha da büyük adımlarla şehrimiz, ülkemiz ve Dünya’mızı daha temiz hale getirmeye devam edeceğiz. Yaşadığımız parklar, şehir hepimizin! Gelin hep birlikte temizleyelim!



#Torbadaçöpünolsun #Letsdoit #worldcleanupday

 



Etkinliğimiz ile ilgili detaylı bilgi için bizlere sosyal medya hesaplarımızdan da ulaşabilirsiniz: https://www.facebook.com/CukurcaLeo/


HERKESE AÇIK
15-09-2018