lions Türkiye Lions Türkiye

Haber Bilgileri

Geçen Dönem Konsey Başkanı Nasuhi ÖNDERSEV'e TAKDİR SERTİFİKASI
Haziran 2019
Nasuhi Öndersev
Geçen Dönem Konsey Başkanı, MD 118

Sayın Geçen Dönem Konsey Başkanımız Öndersev,

Uluslararası Lions Kulüpleri bünyesinde tüm insanlığın yücelmesini etkileyen büyük çabalarınız için teşekkürlerimizi sunarız. Bu nedenle, Konsey Başkanı olarak tüm bu çabalarınız ve adanmışlığınız için size Takdir Belgenizi sunmaktan onur duyuyorum.

Birliğimizin imajını yükseltmeye yönelik çalışmalarımızı ilk kez birlikte Las Vegas’ta başlattık ve bu çabalarımızı geliştirip, ihtiyacı olanlara hizmet olarak ulaştırdık. Çoğul Yönetim Çevrenizde ve hizmete ihtiyacı olan insanların bulunduğu bölgelerde liderliğinizle gerçekleştirdiğiniz çalışmalar, bizleri üst düzey başarılara taşımıştır. Uluslararası takımımızın bir üyesi olarak Konsey Başkanlığı göreviniz süresince siz ve biz, birlikte milyonların kalbine dokunduk. Belki de hiç tanımadığımız ve hiçbir zaman da tanışmayacağımız ama onları düşünen ve onlara hizmet götüren kişilerin olduğunu gören ve bu kişilerin de Lionlar olduğunu bilen insanlarla birlikteydik.

Umarım Konsey Başkanlığınız, sizin liderlik yaşamınızda en büyük armağanlardan biri olmuştur ve dünyadaki problemleri azaltmak ve birlikte mükemmelliğe ulaşma yolundaki çalışmalarınıza devam edersiniz.

Dostlukla,
Gudrun Yngvadottir
Uluslararası Başkanınız

Orjinal yazıyı okumak için tıklayınız
HERKESE AÇIK
01-09-2019