lions Türkiye Lions Türkiye

Haber Bilgileri

Anıtkabir ziyareti ve Genel Yönetmenler Danışma Kurulu 2. toplantısı

Değerli Lions ailem,
2-3 Kasım 2019 Cumartesi-Pazar Ankara’da yapılacak Anıtkabir ziyareti ve Genel Yönetmenler Danışma Kurulu 2. toplantısında verimli ve keyifli bir beraberlik  yaşamak arzumuzdur.

Ankara’da Barolar Birliği’nin LİTAİ Oteli ile toplantı yeri ve konaklama olarak anlaşma yapılmıştır. 45 oda ayrılmıştır. Ayrıca oraya 3.8 km. mesafede,7dk. uzaklıkta Asrın Park Hotel’de de 40 oda ayrılmıştır. Siz değerli leo ve lionların çağrımıza cevap vermesi ile her iki otelde de rezervasyon işlemleri tamamlanmıştır. Teşekkürü bir borç bilirim.

1 Kasım 2019 akşamı, katılacak dostlarımızla akşam yemeği Trilye Restaurant’dadır. Alakart sistem olarak anlaşılmıştır. Kıyafet serbesttir.

2 Kasım 2019 cumartesi günü Anıtkabir Ziyareti’ de yapılacağından Konsey Danışma Kurulu 2.Toplantısının başlangıç saati sabah 9.30 olarak planlanmıştır. 12.35 de sonlandırılacak toplantı akabinde, Anıtkabir’e hareket saati olan 13.15’e kadar LİTAİ Otel’de öğle yemeği isteyen misafirlerimiz için açık olacaktır. Ancak hazırlıklı olmaları gereken sayıyı işletmeye bildirmemiz gerekmektedir. Aynı talep akşam yemeğinde buluşacağımız Ney ile Mey içinde geçerlidir. Bu nedenle sabah kayıt esnasında öğle ve akşam yemek fişlerinin de satışı yapılacaktır.
 Akşam yemeği serbest kıyafettir, Litai otelden toplu gidiş sağlanacaktır.

Otelden Anıtkabir’e gidiş toplu olarak yapılacaktır. 13.30’da Aslanlı yolda buluşup, yürüyüşe geçilecektir. Koyu renk kıyafet ile kırmızı fular/kravat kullanmamız, yürüyüş esnasında düzenin bozulmaması ricamızdır.  Anlayışınız için teşekkür ederim.

3 Kasım 2019 Pazar günü 10.00-13.30 saatlerinde konsey toplantısının 3. ve 4. oturumları yapılacaktır. 4. oturum MD Üyelik sorunlarının dile getirileceği ve çözüm yollarının tartışıldığı bir bölüm olarak tasarlanmıştır. Tüm katılımcıların katkılarına açık bu bölümde sonuç bildirisi oluşturabileceğimiz inancındayız.

Program için tıklayınız
Gündem için tıklayınız

Saygılarımla,



“Farklılıklarımızla Hizmet, Sevgiyle Gelecek”
Dr.Ahmet Rasim Öztürk
Konsey Başkanı


HERKESE AÇIK
02-11-2019