lions Türkiye Lions Türkiye

Haber Bilgileri

Lions Clubs Uluslararası Konvansiyonu
Sevgili Lionlar,
26-30 Haziran 2020 de yapılması planlanan Lions Clubs Uluslararası Konvansiyonun’nun, Singapur’da başlangıçta planlandığı gibi yapılamayacağını, çok üzülerek bildiriyorum.

Singapur Sağlık Bakanlığı,30 Haziran 2020 tarihine kadar tüm büyük çaptaki etkinliklerin Coronavirüs etkinlikleri kapsamında iptal edildiğini bildirmiştir. Uluslararası Board bu bilgilendirmeyi Singapur’dan bugün almıştır ve bu önemli konu Board’un nisan toplantısında veya öncesinde, yönetim kurulu değerlendirme yapacaktır.

Bu ayın başında, Singapur’da yapılması konusunda optimist bir yaklaşım içindeydik ve diğer şehirleri de araştırmıştık. Geçtiğimiz haftalarda Uzmanlarımız ve Konvansiyon Komitesi alternatifler araştırdı. Size konvansiyonun yapılacağı yeri ve zamanı boardın onayından sonra bildireceğimizi iletiriz.

Bu süre içinde, konvansiyon takımımız size gerekli tüm bilgilendirmeleri yapacaktır. Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği, şimdiye kadar yapılmış tüm ödemelerin iadesini gerçekleştirecektir. Şu an için lütfen yeni bir kayıt için LCI’ ya başvuru yapmayın. Bilet ve rezervasyon iptalleri için detayları sizinle paylaşacağız.

Bu hepimiz için hayal kırıklığı yaratan durumdur.Ama dünya çapında ki organizasyonumuzun sağlık ve güvenlik içinde ilerleyeceğini tüm üyelerimize iletmek isteriz.

Saygılarımla
Dr.Jung-Yul Choi
Uluslararası Başkan
HERKESE AÇIK
20-03-2020