lions Türkiye Lions Türkiye

Haber Bilgileri

2020-2021 Döneme Merhaba - Aysan Şakar

Değerli Lions ailem ve Leo Kardeşlerim,

Lions 1917 yılında Melvin Jones Önderliğinde kurulduğunda 1. Dünya Savaşının son zamanlarını yaşayan insanoğlunun, yaralarını sarmak için yola çıkmış ve  şimdi 103. Yılını tamamlarken yine “Nerede Bir İhtiyaç Varsa Orada Bir Lion Var” anlayışıyla  yüzyılın en zorlu savaşını daha vermektedir.

Bu Pandemik süreçte, Dünyada 275 Milyon insana hizmet götürerek bir rekor gerçekleştirilmiş ve bu organizasyonun büyüklüğü ve birliğin kuvvetini ortaya koymuştur. Olağanüstü bir fark yaratılmıştır. Türk Lions’u da örnek olacak çalışmalara imza atmıştır.

2019-2020 Dönemi Konsey Başkanım Sn Dr. Ahmet Rasim Öztürk’ü,  6 Yönetim Çevresi Genel Yönetmenlerini ve tüm çalışma arkadaşlarını Türk Lions'u adına gösterdikleri üstün hizmetler ve çalışmalar için kutluyorum.

2020-2021 Dönemine başladığımız bugün,  geçen dönemden başlayan hedefsel çalışmalarımızın COVİD-19 Pandemik sürecinin tüm dünyayı sarması ile önce hayalini kurduğumuz, özenle her detayını  planladığımız Uluslararası Konvansiyonumuz,  tarihinde 2. kez iptal edildi ve bir dizi organizasyonları da ertelemek  durumunda kaldık. 
 
Ben ve 6 Genel Yönetmenimiz Lions tarihinde ilk defa MD118 Leo Çoğul Yönetim Çevresi Başkanımız ile 6 Leo Yönetim Çevresi Başkanımızla birlikte Singapur’da el ele birlikte olacak Türk Bayrağımızı birlikte gururla dalgalandıracaktık. Şartlar ne olursa olsun, bu birliktelik bir dönem boyunca aynı inançta devam edecektir.  
 
Durum olumsuz görünse dahi, bu süreçte kaybettiğimiz Lion, Lion yakınları ile tüm Sağlık Çalışanları anısına yapılacak hizmetlerde kararlılık, adanmışlık ve gönüllülük  anlayışımızla  bizleri birleştireceğine olan inancımız tamdır. 

Bizler,  bu yeni düzene adapte olmak amacıyla hiç durmadan planlarımızı ve hedeflerimizi revize ettik.  Yeni hizmet alanlarına yönelmek ve bu alanlarda hizmet etmek fırsatı yaratacak çalışmalar için  Genel Yönetmenlerimiz ile planlar yaptık, tüm 2020-2021  Dönemi Çalışma Programlarımızı güncelledik.  Genel Yönetmenlerimiz Dönem Başkanlarıyla programlarını paylaştılar. 

Örnek gösterilecek hizmetlerle, aidiyet duygusunun artması ve sürekliliğinin sağlanması için, Üyeliğinin özenilen dayanışmanın yüksek olduğu bir yapıda yer alan ve alacak  tüm üyelerimizi  şimdiden kutluyorum.

MD118 Leo Çoğul Yönetim Çevresi Başkanımız ve tüm Leolarımızın enerjisi ve proje ortaklıkları ile planlanan hedeflerde beraber olacağız. 

Tüm çalışmalarımız Lions’u daha da güçlü kılacak, barış ve kardeşlik içinde geçmesi için olacaktır.

Birlik ve beraberlik bütün zorlukları aşmanın başlıca anahtarıdır. Bu anahtar dostluk kardeşlik ve dayanışma kapılarını açacaktır.

6 Genel Yönetmenimiz 6000 e yaklaşan üye sayımız 292 kulübümüz ve  Leo'larımız ile birlikte ortak hedefler için daha da güçlü bir Lions için yola çıkıyoruz.

Yolumuz açık günlerimiz aydınlık olsun,
“Farklılıklarımız ile İyilikte Birleşelim” diyerek,

En derin Lions sevgi ve saygılarımla
 
Aysan ŞAKAR
2020-2021 Dönemi Konsey Başkanı

 
HERKESE AÇIK
01-07-2020