lions Türkiye Lions Türkiye

Haber Bilgileri

Pandemi'de Aklımıza Takılanlar
2020-2021 Dönemi Çalışma Hedeflerimiz arasında yer alan Pandemi Ulusal Komisyonu belirtilen amaçlar doğrultusunda üstün bir gayret ile çalışmalarını sürdürmektedirler.

9 Aralık 2020 tarihinde gerçekleşen çok özel bir toplantıda, Türkiye'nin her yerinden katılan 200'ü aşkın katılımcı ile bilgi dolu verimli bir zoom toplantısı gerçekleşti. 

Başta Pandemi Ulusal Komisyon Başkanımız Sn PDG Dr. Can Canver olmak üzere Modertörlüğü üstlenen Sn PDG. Dr. Necati Yılmaz'a, Proje Lideri Ln. Dr. Sebahat Ural Yıldırım'a, PDG. Proje Sağlık Destek Sorumlusu Halk Sağlığı Uzmanı Ln. Prof. Dr. Suphi Vehid'e,  Bilgi Akışı Sorumlusu Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Hst. Uzmanı Ln. Prof. Dr. Mustafa Özyurt'a , Yoğun Bakım ve Anesteziyoloji Uzmanı. Prof. Dr. Ülkü Aygen Türkmen'e , Proje Teknik Sorumlusu Ln. Oğuz Biçer'e ve bu güzel toplantının ev sahipliğini üstlenen Bursa Balat Lions Kulübü Başkanı İstikbal Gündoğdu ve üyelerine,  zoom 'da hostluğu üstlenen Konsey Sekreterimiz Sn. Seda Yılmaz Ülkü'ye içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. 

Facebook sayfası linki: 
https://www.facebook.com/groups/lionshealth    

Lion'larla, Ln. Sağlık Çalışanları Görüşme Platformu 
HERKESE AÇIK
09-12-2020