lions Türkiye Lions Türkiye

Haber Bilgileri

2021-2022 Döneme Merhaba - İsmet Özer Balta


Değerli Lionlar, sevgili Leo kardeşlerim,

Lions’un dünyada 104, ülkemizde ise 58. yılının idaraki içindeyiz.

Başkalarına hizmet ederken kendinizi unutursanız o zaman unutulmazlar arasında yerinizi  alırsınız.

2020-2021 çalışma döneminde Sayın Aysan Şakar Konsey Başkanımızın liderliğinde, pandeminin getirdiği zor şartları da aşarak bizlere başarılı bir dönem yaşatan Genel Yönetmenlerimiz Sn. Leyla Kıvanç, Sn. Cüneyt Kamil Erginkaya, Sn. Esengül Erkan, Sn. Faruk Özçelik,  Sn. Sibel Güllü ve Sn. Belma Bozyiğit’e en samimi duygularımla teşekkür ederim.

Yolunda yürüyen  bir yolcunun, yalnız ufku görmesi kafi değildir, muhakkak ufkun ötesini de görmesi ve bilmesi lazım demiş, Gazi  Mustafa Kemal Atatürk bizlere.

2021-2022 çalışma dönemimizde Sn. Aliye Kuntay Pamuk (118 T), Sn. Muzaffer Çetin (118 U), Sn. Teoman Akçalı (118 R), Sn. Neşe Baklacıoğlu (118 K), Sn. Birten Bilecik (118 E), Sn. İnci Otman (118 Y) ve Sn. Duygu Adahan Kuran (Kuzey Kıbrıs) ile birlikte yapacak olduğumuz karşılıksız sosyal sorumluluk projelerimizde bir tek kişinin bile ‘’iyiki sizler varsınız’’ demesi, kişi ve camia olarak var olma sebebimizdir.

Bu anlamda!
Din, dil, ırk ve cinsiyet ayırımı yapmadan, hiç kimseyi ötekileştirmeden, tüm üyelerimizin doğru anlamda beklenti ve fikirlerinin önemsenmesine katkı sunacağız.

Yapacağımız bütün çalışmalarımızda amacımız, beraberce geleceğin gerisinde kalmamaktır.

Lion ve Lions olarak dün hizmet üreten sizlerin adımlarının üstünde bugün bizim adımlarımız, bizim adımlarımızın üstünde de gelecek nesillerimizin adımlarının olacağı yadsınamaz bir gerçektir.

Kuşku yoktur ki bu kadim kurumun yazılı olan veya olmayan kurallarının yanı sıra anane ve gelenekleri üstünde inşa edilmiş hizmetlerimizin yanında, sorumlulukla bezenmiş davranışlarımız bizleri geleceğe umutla taşıyacaktır.

Hiçbirimiz kendimizden önceki hizmetleri yok sayma hakkına sahip değiliz.

Her yeni görevli kendinden önce edinilenlerin korunması sorumluğunun yanısıra, Lionsa nasıl  katkı ve imkan sunacağını da bilerek, birlik ve beraberliğimize imzasını gösterişten çok uzak bir şekilde de atmalıdır.

Tüm Lionistlik çalışmalarımızda değişim ve gelişimle birlikte kurumsal sürdürülebilirliğe önem verilecektir. Lion olma kimliğimizi asla unutmadan, bizlere tevdi edilen Lionistlik görevlerimizin bir yılla sınırlı olduğunun bilinci ile, seçilmiş Genel Yönetmenlerimiz, Konsey Başkan Yardımcımız, Genel Yönetmen 1. ve 2. Yardımcılarımızla birlikte Lions’un geleceğini doğru anlamda hazırlamaya çalışacağız.

2021-2022 çalışma döneminin Lions camiamıza, başarılarla dolu, sevgi ve saygının hakim olduğu, birlik ve beraberliğimiz içerisinde  mutluluk getirmesini dilerim.

Bir dönem boyunca kullanacağımız MOTTO’muz…
"HER ŞEY SİZLERLE ÇOK GÜZEL OLACAK."
 
Saygılarımla.
İSMET ÖZER BALTA
MD 118 2021-2022 DÖNEMİ KONSEY BAŞKANI

  

HERKESE AÇIK
01-07-2021