lions Türkiye Lions Türkiye

Haber Bilgileri

GENÇLERDEN GELECEĞE PROJESİ
2021 yılında Uluslararası Lions Dernekleri 118 E Yönetim Çevresi Federasyonu tarafından başlatılan hayata geçirilen “Gençlerden Geleceğe Projesi” gençlerin hayata hazırlanmasını kolaylaştırmak, toplumsal bilinçlendirmeyi arttırmak ve gençlerimize destek vermek amacıyla Orta Öğretim Lise Öğrencileri arasında Sosyal Sorumluluk Proje Yarışması başlatıldı. Uluslararası Lions Dernekleri Çoğul Yönetim Çevresi 118 Konfederasyonu – Çevre Ulusal Komisyonu tarafından bu yıl “Çevre” temasıyla sürdürülmektedir.

Ödüllü olan Yarışmamız’ın başvuruları Ön Başvuru ve Proje Başvurusu olarak iki aşamada Web Sitemiz’den yapılacaktır. Ön Başvuru değerlendirmesinde seçilen Proje sahiplerine “Proje Yazma Eğitimi” ne davet edilecektir.

Gençlerden Geleceğe Sosyal Sorumluluk Proje Yarışmasına, sosyal inovasyon fikirlerini paylaşmak isteyen, 14-18 yaşı aralığında olan, 01.01.2004 ve 01.01.2008 doğumlu Türkiye Cumhuriyeti sınırları içindeki orta öğretim de eğitim alan ve yurtdışında yaş sınırları içerisinde öğrenimi gören tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları katılabilir. Gençlerimize güveniyoruz ve onların fikirlerine değer veriyoruz.

Yarışma hakkında detaylı bilgi ve kayıt formu için www.genclerdengelecege.org web sitemizi ziyaret ediniz.
HERKESE AÇIK
01-01-2023