lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

118-U

Etkinlik Bilgileri

DİĞER
Lions Sosyal Merkezi Açılış Töreni
23-11-2023 15:00
23-11-2023 17:00
ULUSLARARASI LIONS DEPREMZEDELERE DESTEĞİNE DEVAM EDİYOR
Deprem sonrası ilk yardım ve toparlanma aşamalarında Mersin Büyük Şehir Belediyesi ile birlikte kurdukları tam teşekküllü Antakya Çadırkent ve İşletmesinde 1100 depremzedeyi her türlü ihtiyaçlarını karşılayarak konuk eden ve  AFAD’a devreden,
İkinci aşamada; Adıyaman konteyner köyünde binlerce depremzedeyi ağırlamanın yanı sıra sürdürdükleri yardım kampanyaları ile de acil ihtiyaçları karşılayan Türk Lion’ları üçüncü aşamada kalıcı projelere yöneldiler.

Mersin Mezitli, Adana Çukurova ve Antakya Arsuz ve İskenderun’da inşa edilecek Lions Sosyal Merkezlerinde depremzede kadınlarımızın meslek edindirme kursları ile aile bütçelerine katkı sağlamanın yanında çocuklarının da modern ve tam donanımlı gündüz bakım evlerinde yaşama hazırlanmaları hedeflenmektedir.

Lions Sosyal Merkezleri’nden birincisinin inşaatı 23 Kasım Perşembe günü saat 15:00 te düzenlenecek tören ile Mersin’in Mezitli İlçesinde başlayacak.

Her biri yaklaşık 2000 Metrekare kapalı alanda 120 çocuk ile 150 kursiyer kapasitesine sahip merkezler anılan ilçelerdeki yerel yönetimlerle ile birlikte işletilecek.

İnşaatların her birisinin 6 ayda tamamlanması hedeflenmektedir.

Dünyayı değiştirmek elinizde,
Ülkemize hayırlı uğurlu olsun.
MERSİN
Mezitli
Mezitli/Mersin
HERKESE AÇIK