lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

118-T

Etkinlik Bilgileri

YÖNETİM ÇEVRESİ TOPLANTISI
29. Ulusal Leo Preforumu, Preforum Efes
26-10-2018 10:00
28-10-2018 14:00

Leo preforumları ve forumları Türkiye’de bulunan binlerce Leo için en önemli ulusal ve uluslararası organizasyonlardır. 30 yılı aşkın süredir Türkiye’deki tüm Leo’ların yüksek bir katılımla bir araya geldikleri bu organizasyonlar senede sadece 2 kez düzenlenmektedir.

Preforum ve forumların amacı tüm Türkiye Leo’larının bir araya gelerek kaynaşmaları, organizasyonun düzenlendiği bölgeyi ve kültürü tanımaları, birlik ve beraberlik köprüleri kurmaları; bunların zamana yenilmeyen dostluklara dönüştürülmesi ve ulusal deneyimlerin paylaşılmasıdır. Bunların yanı sıra her preforum ve forumda ev sahibi yönetim çevresi tarafından belirlenen konuların üzerinde çeşitli çalışmalara imkan sağlayan toplantılar ve kişisel gelişim çalışmaları tertip edilmektedir.

Bu sene 29.su gerçekleşecek olan Preforum EFES için, 26-27-28 Ekim 2018 tarihlerinde Palm Wings Ephesus Hotel’de olacağız.

Türkiye coğrafyasının nadide güzelliklerine ve tarihi birçok zenginliğe sahip olan Efes’te, yine tüm Türkiye’den gelen Leo arkadaşlarımızla ve Lion büyüklerimizle bir arada olmayı, güzel toplantılara ve aktivitelere imza atmayı, Efes’in hem kültürünü hem de doğal zenginliklerini hep beraber tanımayı ve tanıtmayı amaçlıyoruz.

Preforumumuz ile ilgili program, ücret ve kayıt bilgileri detaylarına http://www.preforumefes.com/ adresinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca aşağıda belirtilen sosyal medya hesaplarımızdan organizasyonumuzu takip edebilir, bizimle her zaman iletişime geçebilirsiniz:

https://www.facebook.com/preforumefes/
https://twitter.com/PreforumEFES
https://www.instagram.com/preforumefes/

Şimdi sizleri Efes’in yüzyıllardır ayakta kalan antik kalıntıları, tarihi dokusu, kültürel zenginlikleri ve güzel doğasıyla buluşmak, Palm Wings Ephesus Hotel’in rahatlığı ve sakinliğiyle huzur bulmak, birbirinden farklı aktivitelerle eğlenmek, kendimizi geliştirmek ve LEO olmanın verdiği ayrıcalıkları yaşamak ve yaşatmak için siz değerli Lion büyüklerimizi Preforum EFES'e davet ediyoruz.

Leo Hande DOĞAN
29. Ulusal Leo Preforumu
Preforum EFES Başkanı

İZMİR
Palm Wings Ephesus Hotel
Pamucak Mevki, Efes Antik Şehir Plajı, 35920 Selçuk/İzmir
HERKESE AÇIK