lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

118-U

Etkinlik Bilgileri

YÖNETİM ÇEVRESİ TOPLANTISI
ARALIK 2020 GENEL KURUL DUYURUSU
05-12-2020 09:00
06-12-2020 18:00
Değerli Büyük Lions Ailem,

Bildiğiniz üzere ülkemizde derneklerin 2 kez ertelenen olağan seçimlerinin 01 ile 31 Aralık 2020 tarihleri arasında yapılması öngörülmüştür.

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılacak yeni bir erteleme kararı ve/veya şehirlerarası seyahat, hafta sonlarında toplu sokağa çıkma yasağı vb gibi kısıtlamalar dışında mevcut yasalara göre bu seçimlerin yapılmaması halinde bu sefer de federasyonumuza cezai yaptırımlar söz konusu olabilecektir. Ayrıca, seçim tarihinden 15 gün öncesine kadar seçim yeri, tarihi ve gündeminin ilgililere duyurulması da yasal zorunluluktur.

Buna göre Federasyonumuzun seçimli Genel kurulunu aşağıdaki program çerçevesinde, 5-6 Aralık Tarihlerinde Adana’da Anemon Oteli salonlarında ve ekteki gündemle gerçekleştirilecektir.

6 Aralık Pazar günü ise Seçimli Genel Kurul Toplantısı çoğunluklu olarak ekteki gündemle yapılacaktır. Eğer çoğunluk olmazsa bir hafta sonra 13 Aralık Pazar günü bu kez çoğunluk aranmadan yine aynı gündemle yapılacaktır. Her ne kadar bugünlerde belli yaş guruplarına kısmen kısıtlamalar getirilmesi söz konusu ise de delegelerimizin seçimlere katılımları yasal olarak tamamen kendi sorumluluklarındadır.

Keyfiyet federasyonumuza üye olan tüm Lionlara saygıyla duyurulur.
Ayrıca,
5 Aralık Cumartesi günü Anemon Otelde gündüz uygun zaman aralığında Maske, Mesafe ve Temizlik kurallarına uygun olarak 2. Yönetmenler Kurulu Toplantımız düzenlenecektir. Görevli olmayanlardan dileyenler gündüz serbest saatlerde Adana’yı gezebilirler veya Otelimize yakın olan REAL AVM Açıkhava Etkinliklerine katılabilirler.
Dostlarım,
Bu arada özellikle uzak yerlerden gelecek delegelerimizi HES kodu ile Maske-Mesafe ve Temizlik kuralları çerçevesinde kiralanacak az sayıda yolcu taşıyan özel otobüslerimizle gece seyahat etmelerini sağlamak üzere ilgili Valilik Seyahat İzin Kurullarına verilecek toplu bir listenin onaylanması şeklinde desteklemek için çalışmalara başlanmıştır. İlaveten yaşı uygun veya çalışma izni olanların 119’dan bireysel izin alarak kendi imkanları ile gelmesi halinde herkesi Adana’da iki gün bir gecelik özel bir programla ağırlamaktan memnuniyet duyacağız. Bu konular ile ilgili gelişmeler ve ayrıntılar ileride paylaşılacaktır.

Sevgi ve saygıyla İyilikte Birleşelim.

Cüneyt K. Erginkaya
118U Yönetim Çevresi
Federasyonu Başkanı

GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİ İÇİN TIKLAYINIZ
ADANA
Anemon Adana Otel
Yeni, 87072 Sokak No:50, 01000 Seyhan/Adana
HERKESE AÇIK