lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

118-U

Haber Bilgileri

KÜRESEL HİZMET TAKIM (GST) KOORDİNATÖRLÜĞÜ
12-09-2019 00:00
KÜRESEL HİZMET TAKIM (GST) KOORDİNATÖRLÜĞÜ SERVİS PLANLAMA VE KOORDİNASYON TOPLANTILARINI ADANA’DAN BAŞLATTI
118-U Dönem Genel Yönetmeni İlknur Türkkaan’ın katılımları ile ilki 12 Eylül Perşembe günü Adana’da başlayan  GST planlama ve koordinasyon toplantısı yoğun ilgi gördü.

Lions’un temel hizmet konuları olan AÇLIK,GÖRME,DİYABET,ÇOCUK KANSERİ ve ÇEVRE konularında GST dönem koordinatörü Erol Aydın tarafından yapılan sunumlarda,kulüplerin hizmet planlama  ve koordinasyon aşamalarında dikkate almaları gereken önemli ip uçları paylaşıldı.

Yapılan hizmetlerin duyurulması ve raporlanmasında kullanılan Lions kulüpleri MyLion Uygulaması hakkında bilgi aktarıldı, uygulamalı olarak katılımcılara gösterildi.

Gaziantep,Antakya,İkenderun,Mersin ve Adana kulüpleri başkanları,kulüp GST görevlileri ve sekreterlerinin toplantıya iştirak etmesi, dönem programında vurgulanan” Biz Yaparız! mottosu ile kollektif çalışmanın başarıya giden yolun en belirgin anahtarı olduğu”gerçeği bir kez daha ortaya konulmuş oldu.

Lions ana hizmet başlıklarının çeşitlilik ve farklılıklarla büyüyen toplumsal fayda,daha fazla ihtiyaca ve ihtiyaç duyulan noktaya ulaşma hedeflerinde paydaşlarla daha büyük etki yaratılması için konularında öne çıkmış sivil toplum kuruluşları ile  işbirliğinin önemine dikkat çekilmiş bu bağlamda toplantıya  Adana Altınokta Körler Derneği,Adana Barosu,Beyin Tümörlü Çocukları Koruma Derneği ve Adana Görme Engelliler Spor Kulübü  temsilcileri de konuk konuşmacı olarak davet edilmiştir.
Kurum yetkililerinin yaptıkları konuşmalarda, Lions’un küresel hizmetleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olma fırsatı bulduklarını, hizmet ortak paydalarının büyüdüğünü ve bu toplantılara sıkça katılım sağlanmasının çok yaralı olacağını aktardılar.

Toplantıya davet edilmelerinden dolayı temsil ettikleri kurumlara bir ilki yaşattıkları için genel yönetmen İlknur Türkkaan’a teşekkür ettiler.

GST Planlama Ve Koordinasyon Toplantıları,15 Eylül’de Ankara’da, 22 Eylül’de de Karadeniz kulüplerinin katılımıyla Giresun’da yapılacaktır.
HERKESE AÇIK