lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

118-K

Haber Bilgileri

Cumhuriyetimizin 96. kuruluş yıl dönümünü, Cumhuriyet Gecesi ve Cumhuriyet Sözcüsü Ödül töreni
26-10-2019 00:00
Uluslararası Lions Dernekleri 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu Cumhuriyetimizin 96. kuruluş yıl dönümünü, geleneksel hale getirilen Cumhuriyet Gecesi ve Cumhuriyet Sözcüsü Ödül törenini Bursa'da bir otelde kutladı. Onur konuğu olarak davet edilen gazetemiz yazarı Uğur Dündar, gecede Cumhuriyet üzerine bir konuşma yaptı. Dündar'a Cumhuriyet Sözcüsü ödülü verildi.

Uluslararası Lions Dernekleri tarafından geleneksel hale getirilen Cumhuriyet gecesi, Bursa’da bir otelde düzenlendi. Gecede aynı zamanda Cumhuriyet Sözcüsü ödülü de gazetemiz yazarı Uğur Dündar’a verildi.

ONUR KONUĞU UĞUR DÜNDAR
Ödülü almak için sahneye 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu Başkanı Nükhet Tuzlacıoğlu tarafından davet edilen onur konuğu Uğur Dündar, 96 yıl içerisinde değişen ve gelişen dünya düzeni ekseninde Cumhuriyet ve edinimleri üzerine bir konuşma gerçekleştirdi.

“YAŞASIN CUMHURİYET, YAŞASIN DEMOKRASİ”
Mesleğinde 50. yılı bağımsız ve cesur bir gazeteci olarak tamamlamanın onuruyla kendisine sunulan ‘Cumhuriyet Sözcüsü Ödülü’nü alan Dündar, “Yaşasın Cumhuriyet, Yaşasın Demokrasi” diyerek, sözlerini sonlandırdı.

Gazete Haberi'nin linki
HERKESE AÇIK