lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

118-R

Haber Bilgileri

Yeni Yıl Kutlama Mesajı
24-01-2020 00:00
SEVGİLİ LIONS AİLEM,
1 Temmuz 2019 tarihinde yeni döneme merhaba derken  “Sizlerden aldığımız güç ve birlikte gerçekleştireceğimiz hedeflerimizle bir hizmet döneminin başındayız.” diyerek başlamıştık döneme.

1 Ocak 2020 itibarıyla hizmetimizin ilk altı ayını, hızla geçen yarı dönemini tamamladık.  Bu dönem içerisinde tüm Yönetim çevrelerimiz için büyük önem taşıyan, Türkiye’nin gündeminde ciddi bir sorun olarak varolan “KADIN VE ÇOCUK” konusu için hem Yönetim Çevresi olarak, hem de Yönetim Çevresi kulüplerimizde bizler için birbirinden değerli çalışmalar yapıldı. Yüzlerce Kadına ulaştık ve onlara destek olabilecek, sorunlarıyla ilgili çözüm yollarına ulaşabilecekleri eğitim seminerleri gerçekleştirdik. 

Ülkemizin ve hatta Dünyanın bir diğer önemli sorunu olan “ÇEVRE” konusunda ise Ege Orman Vakfı ile bir mutabakat yaptık. Bu çerçevede özellikle bu dönem İzmir Bölgesinde gerçekleşen ve ciddi anlamda çevreyi etkileyen orman yangınlarıyla yok olan alanların yeniden yapılandırılması, orman alanlarının arttırılması için çalışmalar yaptık. Doğanın korunması, modern yaşamın içerisinde uzaklaştığımız doğal ortamların çoğaltılması için İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte “TEMAPARK” için çalışmalara başladık.

Diyabet ve Çocuk Kanseri ile ilgili olarak Yönetim Çevresi bazından projeler gerçekleştirdik.

Kulüplerimiz bu aylar boyunca gerçekleştirdikleri etkinlik, aktivite ve projelerle “NEREDE BİR İHTİYAÇ VAR İSE ORADA BİR LION VARDIR” dediler. Yüzlerce ihtiyaç sahibine deva, yüzlercesine umut oldular.

LIONS’un gelişmesi, tanınırlığı ve daha etkin çalışması için basın, kamu kurumları ve halkla iç içe birçok çalışma yaptık.  
Her yaptığımız çalışmada ve gerçekleştirdiğimiz projede BİZ OLMANIN, BİRLİKTE YOL ALMANIN VE HİZMET ETMENİN mutluluğunu ve gurunu yaşadık.

2020’ye MERHABA dediğimiz bugünlerde gerçekleştirdiğimiz hedeflerimize yenilerini katarak HİZMET ETMEYE DEVAM edeceğiz.

YENİ GELEN YILIN ÜLKEMİZE, DÜNYAYA, TÜM LIONS AİLEMİZE, BİZLERE BU HİZMETLERDE DESTEK OLAN GÖNÜLLÜLERİMİZE, EVLERİMİZDE BİZLERİ GÖNÜLDEN DESTEKLERİYLE YÜREKLENDİREN AİLELERİMİZE MUTLULUK, SAĞLIK, HUZUR VE BEREKET GETİRMESİNİ DİLİYORUM.

UNUTMAYALIM Kİ; 

BİZLER GELECEĞE DOĞRU KANAT AÇMIŞ UÇAN, HERBİRİMİZİN VARLIĞIYLA GÜÇLENEN ZÜMRÜDÜ ANKA’NIN BİR PARÇASIYIZ…

FARKLILIKLARIMIZ RENKLERİMİZDİR DİYEREK MUTLU YILLAR DİLİYORUM…

En içten Lions Sevgi ve Saygılarımla.

A. KEMAL ÇENBERCİ
GENEL YÖNETMEN 
118 R YÖNETİM ÇEVRESİ
HERKESE AÇIK