lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

118-U

Haber Bilgileri

“23 Dakikada 23 Nisan”
23-04-2021 00:00
23 Nisan'da küçük liderler iş başındaydı.

Seyredeceğiniz “23 Dakikada 23 Nisan” videosu yapılanların kısa hikayesidir.

23 Nisan için geliştirilen senaryomuza göre Konsey Başkanımızın talep ve önerilerini dinleyen 118 U Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni ve Ulusal Gün ve Bayramlarımızı anmakla görevli liderleri, görevlerini küçük liderlere bırakarak onlardan verilen görevleri en kısa zamanda gerçekleştirmek için çalıştı. Özellikle 23 dakika süren videomuzda büyük ve küçük liderlerimizin yaptığı toplantılardan ve yapılan hizmetlerden kesitler yer alıyor. Daha sonra raporlama da yaptılar çocuklarımız. Böylece hem onlar hem de videoyu seyredenler organizasyonumuzun ve görevlilerin özelliklerini de öğreneceklerdi.

Bu aktivitede çocuklarımızla kapalı okullar yerine açık kalan Engelli Rehabilitasyon Merkezlerinde, Sığınma Evlerinde, muhtarlıklarda ve sitelerimizin bahçelerinde toplu veya bireysel olarak yaklaşık toplam 450 çocuğumuza ulaşılmıştır. Yerinden değişik zamanlarda alınan fotoğraflar ve video klipler titizce elden geçirilerek düzenlendi.

Bu güzel çalışma için öncelikle emek veren tüm kulüplerimize, lion dostlarımıza, onlara destek olan tüm Bölge ve Kesim başkanlarımıza yürekten teşekkür ediyoruz.

HERKESE AÇIK