lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

118-K

Haber Bilgileri

2021-2022 Döneme Merhaba
01-07-2021 00:00
Sayın Lionlar ve  Leolar,

2021-2022 Hizmet Döneminde çıktığımız hizmet yolculuğunda 118-K Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni olarak, yeni döneme ve sizlere merhaba diyorum. Dönemimizin Lions Camiası ve Türk Ulusu için verimli olmasını diliyorum. 

Yeni dönem demek her zaman yeni hedefler, heyecan, enerji ve takım ruhu ile çalışmak demektir. Çıktığımız bu yolculukta bana yol arkadaşlığı edecek olan her bir Lion ve Leo benim için çok değerlidir. 
Dönemimizde ilk hedefimiz “üye kazanmak ve hizmet için gönüllü olmak ”tır. İnanıyorum ki; bilgi ve tecrübeleriyle Lion lar ve Leo larla birlikte verimli bir dönem geçireceğiz.
Ve biliyorum ki; pandemi koşullarında ayrı kaldığımız zamanları  hizmetlerimizle telafi edeceğiz.

Ben ve ekibim uzun süredir paylaşacağımız dönemin hazırlıkları ile meşguldük. Şimdiyse o güzel hazırlık sürecini hayata geçirme, yani hayallerimizi gerçekleştirme zamanı... 

Dönemler ve görevler gelip, geçer, kalıcı olan ise dostluklar ve yapılan hizmetlerdir. Sıfatlar sadece prosedürde işlerin daha kolay yürütülebilmesi ve takımların daha başarılı olabilmesi için dönemsel olarak kullanılması gereken sözcüklerdir. 
İyi bir takım olmanın en önemli kuralı; takım arkadaşlarını tanımak, dürüst ve çalışkan olmaktır. Bu adımların hepsinde siz takım arkadaşlarıma inancım sonsuzdur.

Dönem boyunca sevgi, saygı, hoşgörüyle yeni üyeler ve yeni kulüplerle zenginleşip, gençleşerek, hepimizin gönüllü olduğunu unutmadan ama gönüllülüğün de bir sorumluluk olduğu bilinciyle, gönülden hizmet edeceğimize içtenlikle inanıyorum.

Atatürk’ün açtığı yolda gösterdiği hedefe hep birlikte ilerleyeceğiz.

Lion Sevgi ve Saygılarımla,
Neşe BAKLACIOĞLU
118 - K  Federasyon Başkanı
 
HERKESE AÇIK