lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

118-E

Haber Bilgileri

2021-2022 Döneme Merhaba
01-07-2021 00:00
Değerli Lion ve Leo Ailem,
Lions 1917 yılında Melvin Jones Önderliğinde kurulduğunda insanlık Birinci Dünya Savaşının yaralarını sarmaya çalışıyordu. Şimdi 104. yılını tamamlarken “Nerede Bir İhtiyac Varsa Orada Bir Lion Var” anlayışıyla  yüzyılın en zorlu salgınıyla savaşan insanlığın yanında olmaya devam ediyor Lions.

Bu pandemi sürecinde Dünyada 275 Milyon insana hizmet götürerek bir rekor gerçekleştirilmiş ve bu organizasyonun büyüklüğü ve birliğin kuvvetini ortaya koymuş; olağanüstü bir fark yaratılmıştır.
Türk Lions’u da bu süreçte örnek olacak çalışmalara imza atmıştır.
2020-2021 Hizmet Dönemi Genel Yönetmenimiz Sayın Sibel Güllü  ve tüm çalışma arkadaşlarını Türk Lions'u adına gösterdikleri hizmetler ve çalışmalar için kutluyorum.

2021-2022 dönemine başladığımız bugün,  geçen dönemden başlayan uzun vadeli hedeflerimiz ve çalışmalarımızın COVİD-19 Pandemi sürecinin tüm dünyayı sarması ile ertelenen organizasyonlar için daha planlı,daha öngörülü , daha hibrit çalışmalar yapmak için hedefler belirledik.

Yaşanan olumsuz koşullara rağmen gönüllülük ruhuyla bağlı olduğumuz Lions'un bu süreçte kaybettiğimiz Lion ve tüm Sağlık Çalışanları anısına yapılacak hizmetlerde kararlılık, adanmışlık  ve gönüllülük  anlayışımızla  bizleri birleştireceğine yürekten inanıyorum.

Örnek gösterilecek hizmetlerle, aidiyet duygusunun artması ve sürekliliğinin sağlanması için, Üyeliğine özenilen, dayanışmanın yüksek olduğu bir yapıda yer alan ve alacak  tüm üyelerimizi  şimdiden kutluyorum.

Döneme hazırlanırken motivasyonumuzu artırmak, kabine üyelerimizi takdim etmek, kaynaşmak, eğlenirken öğrenmek için düzenlediğimiz "Başkanlar Motivasyon Kampı"mız Şile / Sign Hotel ‘de gerçekleşti. Katılan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum.

Tüm çalışmalarımız Lions’u daha da güçlü kılacak, hizmet döneminin barış ve kardeşlik içinde geçmesi için olacaktır.

Leo’larımız ile işbirligi içinde ortak yapacağımız çalışmalar , dönemimizde en çok önem verdiğimiz çalışmalarımızdan olacaktır.

Birlik ve beraberlik, bütün zorlukları aşmanın başlıca anahtarıdır. İnanıyorum ki bu anahtar dostluk, kardeşlik ve dayanışma kapılarını açacaktır.

Beklenen Hizmetleri Birlikte Yapacağımıza olan inancımla sizleri
en derin Lions sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.
 
S. Birten Bilecik
118E Yönetim Çevresi 2021-2022 Hizmet Dönemi
Genel Yönetmeni 

 
HERKESE AÇIK