lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

118-E

Haber Bilgileri

2022-2023 Döneme Merhaba
01-07-2022 00:00
Değerli Leo ve Lion Dostlarım,
“Atamızın İzinde Dostluk, Bilgi ve Deneyimle Hizmet Ediyoruz” diyerek yola çıktığımız 2022 – 2023 dönemine başlarken sizlerle birlikte çalışmanın onur ve mutluluğunu yaşıyorum.
Toplumun bize bizimde topluma gereksinim duyduğumuzun bilincinde olarak devraldığım bayrağı daha yukarı çıkararak benden sonra gelecek genel yönetmen kardeşime devretmek en büyük dileğimdir.
Dönemimizde uluslararası bir organizasyonun parçası olarak hedeflenen hizmetlerin gerçekleşmesinde kulüplerimizle birlikte yol alacağız.
Dönemsellik değil sürdürülebilirlik prensibi içerisinde 118 –E Lions Yönetim Çevremizin geleceğine ışık tutacak adımları atacağımızdan kuşku duymamanızı dilerim.
Büyük Taarruz ve Kurtuluş Savaşımız yanısıra Atamızın bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yıldönümünün de dönemimize rast gelmiş olması Türk Lionları olarak bizlere ayrı bir sorumluluk ve görev yüklemektedir.  Hepimizin görev ve sorumluluklarımızın bilincinde olarak hareket edeceğimizden eminim.
Uluslararası başkanımızın hedefleri arasında da yer alan üyeliğin geliştirilmesi hedefi doğrultusunda idari çalışmalar yapacağız.
Birlikteliğimiz gücümüzdür anlayışı içerisinde MD 118 konseyini oluşturan kardeş yönetim çevreleri ile birlikte hareket edeceğimiz 2022 – 2023 döneminin hizmetlerle dolu ve başarılı geçmesi dileklerimle
En içten Lions sevgi ve saygılarımı sunarım.
Prof. Dr. Suphi Vehid
2022 – 2023 Hizmet Dönemi
118 – E Genel Yönetmeni
 
HERKESE AÇIK