lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

118-U

Haber Bilgileri

2022-2023 Döneme Merhaba - Ayşegül Taş
01-07-2022 00:00

Değerli   Lionlar Kıymetli Leo’lar,

1990 yılında lioness rozetimi yakama takarken büyük bir yolculuğun ilk adımını attığımın muhtemelen farkında değildim. Ancak yıllar sonra dönüp baktığımda Lions’un yaşam tarzımı belirleyen hayatımı anlamlı kılan dönüm noktası olduğunu fark ettim. Yaşantımı sorguladığımda yüreğime yerleştirdiğim siz dostlarımla ne kadar şanslı olduğumu anladım.

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile ülkemiz için canını feda eden tüm şehitlerimizi minnet ve şükranlarimizla anıyor Lions 'un temelini atarak içerdiği hizmet felsefesinin tüm dünya insanına yayılmasını sağlayan Melvin Jones ve Türk Lions'unun kurucusu Ord. Prof. Dr. Fahrettin Kerim Gökay başta olmak üzere aramızdan ayrılarak ebediyete intikal eden Lioness, Lion, ve Leo’larımızı rahmetle anıyorum.

32 yıl önce beni bu muhteşem Lions ailesi ile tanıştırıp bugün burada karşınızda olmama vesile olan can kardeşim önerenim Rana DEMİRCİ’ye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Geçmişin gücüyle değişen ve insanlığın ihtiyaçlarına göre hizmetleri belirleyip geleceğe hazırlanmak bu hazırlanışındaki sinerjiyi yakalamak bütün üyelerimizle birlikte Lions'un marka değerini arttırmak ancak özgün projelerle olacağına inancımızla huzurlarınızdayız. Bir yıl boyunca taşıyacağım hizmet bayrağını saygı ve sevgi ile devir alacağım genel yönetmenim Muzaffer Çetin ve Sevgili eşine aldığım bayrağı güvenle devir edeceğim 2.yardımcım Erol Aydın ve Sevgili eşine dostlukları için teşekkürlerimi sunuyorum. Genel Yönetmenliğe hazırlanış süresinde bana koşulsuz destek olan canım aileme, kurucu başkanı olduğum Babil Lions kulübüme, her zaman rehberliklerini esirgemeyen geçen ve Geçmiş Dönem Genel Yönetmenlerime gönülden teşekkürler ediyor, Lion olmanın onur ve gururu ile sorumluluğunu üstlendiğim her görev gibi genel yönetmenlik görevimde ÜYELİK ANDIMI tekrarlarken verdiğim sözlere bağlı kalarak özveri ile yapacağıma söz veriyor İste Çalış Gülümse diyor.

En derin Lions sevgi ve saygılarımı sunuyorum

Ayşegül TAŞ
Genel Yönetmen
 


HERKESE AÇIK