lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

118-T

Haber Bilgileri

2022-2023 Döneme Merhaba
01-07-2022 00:00
Değerli Lionlar ve Leolar,

“İnsanlığa Karşılıksız Hizmet” gibi en yüce insani değerlerden birini ilke edinerek kurulmuş olan uluslararası, saygın bir hizmet kuruluşunun temsilcisi olan bizler, toplumsal hizmetlerimizle birlikte  “Lion” olmanın da sorumluluklarını taşımaktayız.

Günümüzde, benzer hizmet alanlarında faaliyet gösteren ve sayıları gün geçtikçe artan STK’lar arasında bizlerin, Lionsun en belirgin farklılığı, gönüllü hizmet ilkesi yanında vizyonumuzun ve misyonumuzun net oluşu; Atatürk ilkeleri başta olmak üzere törel ilkelere ve etik değerlere bağlılığımızdır. Bir diğer önemli vasfımız, çalışmalarımızda daima Ulusumuzun güvenliği, refahı ve yücelmesini ön planda tutmamızdır. Toplumun uygar, kültürel ve sosyal kalkınmasına etkin katılımda bulunmak temel amaçlarımız arasındadır.

Bireysel sorumluluklarımız, Lion olmanın sorumlulukları ile birlikte Türkiye’de Lions’un Kurucu Yönetim Çevresi 118 T’nin köklü mirasının da sorumluluğunu taşımaktayız. Yönetim Çevremizde, uzun yıllar gönüllü hizmet etmiş deneyimli Lionların yanı sıra, eğitimli, çağdaş ve aydın gençliğin simgesi Leolarımızla da birlikteyiz. Ülkemizin ve Lionsun geleceğinin güvencesi Leolarımızın gençlik enerjileri, becerileri ve yeni fikirlerinden yararlanacağız.

Toplum yararına yürüteceğimiz karşılıksız-gönüllü hizmetlerimiz yanında, sorumluluklarımızın da bilincindeyiz. Tüm çalışmalarımızda, karşılıklı anlayış, hoşgörü ve iş birliği içinde örnek bir takım çalışması sergileyerek, toplumdaki saygınlığımızı ve bilinirliğimizi artırmaya gayret edeceğiz.

Onurlu geçmişimizden aldığımız güven ve birlikteliğimizin gücüyle, hizmet yolculuğunda yolumuz açık ve aydınlık olsun!


Lions sevgi ve saygılarımla,

Ali Alp ARKAÇ
Genel Yönetmen
118 T Yönetim Çevresi
 
HERKESE AÇIK