lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

118-E

Haber Bilgileri

2020-2021 Döneme Merhaba - Sibel Güllü
01-07-2020 00:00
Ln. Sibel Güllü 
Değerli Lion ve Leo Dostlarım,

1988 yılında Leo rozetimi yakama takarken; büyük bir yolculuğun ilk küçük adımını attığımın, bir dönüm noktası yaşadığımın muhtemelen farkında değildim.

Ancak yıllar sonra dönüp baktığımda Lions’un yaşam tarzımı belirleyen, hayatımı şekillendiren bir milat olduğunu fark ettim.
Bugün yaşantımın kazanç hanesini sorguladığımda yüreğime yerleştirdiğim siz dostlarımla ne kadar zengin ve şanslı olduğumu görüyorum.

BİZ ŞANSLIYIZ! Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün görüş ve düşüncelerini içselleştirip savunan, bu doğrultuda hizmetler üreten, bu ilkeden asla ödün vermeyen büyük ve etkin bir gücüz. Bizler Vatan uğruna canını feda eden Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile bütün şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.

BİZ ŞANSLIYIZ! Ekonomik savaşların, sosyal çatışmaların doruk noktasına ulaştığı 1900’lü yılların başlarında; hayat görüşü, “Başkaları için bir şey yapılamadığı sürece, çok fazla ileri gidilemez” olan Melvin JONES isimli duyarlı bir insanın başlattığı hizmet hareketini; ülkemize kazandıran Ord. Prof. Dr. Fahrettin Kerim GÖKAY liderliğinde Lion olabilme şansına sahip olduk. Bu vesileyle ebediyete uğurladığımız Lion, Lioness ve Leo Dostlarımız’ı saygıyla anıyoruz.

BİZ ŞANSLIYIZ! Hüzün ve sevinçleri paylaşırken; ülkeler sınırlarını, sorunlarını düşünmeden, insan olmanın ötesinde hiçbir değere itibar etmeden kenetlenebilen özel bir aileyiz.

BİZ ŞANSLIYIZ! Amacı sadece karşılıksız “HİZMET ETMEK” olan bu büyük Aile’nin gücüyle yaptığımız her hizmetle, mutlu ettiğimiz her insanla “Yaşama Teşekkür” edebilme şansına sahibiz.

BİZ ŞANSLIYIZ! Bizlere ilham veren övünç kaynağı pek çok hizmeti karşılık beklemeden insanlığa armağan etmiş üretken bir toplum gönüllüsüyüz.

İşte, geçmişimizin gücüyle değişen ve dönüşen insanlığın ihtiyaçlarına göre zamanı yakalayıp; olanakları değerlendirerek geleceğe hazırlandık. Bu hazırlanıştaki temel, var olan sinerji ve heyecan verici hizmetlerle Kulüplerimiz’in iç yapılarını güçlendirmek, etkin takım ruhuyla bütün üyelerimizi sahaya indirmek, Lions’un marka değerini ve bilinirliğini daha fazla arttıracak özgün projeler üretmektir.

Geleneklerimizin zenginliğini günümüz inovasyon iklimiyle harmanlayarak Lions’u ikinci yüzyılında da yıldızlaştırmayı hedefledik.

Lion olmanın onur ve gururuyla sorumluluğunu üstelendiğim her görev gibi Genel Yönetmenlik görevimi de “Üyelik Andı”mı tekrarlarken verdiğim sözlere bağlı kalarak bu bilinç ve özveriyle yapacağıma bir kez daha SÖZ VERİRİM…            
                    
Sibel GÜLLÜ
118 E Yönetim Çevresi
2020-2021 Hizmet Dönemi
Genel Yönetmeni                        

“El ele gönül gönüle sevgiyle üreteceğimiz hizmetlere…”
 
HERKESE AÇIK