lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

118-K

Haber Bilgileri

2019-2020 Döneme Merhaba - Nükhet Tuzlacıoğlu
01-07-2019 00:00



Değerli Lionlar ve Leolar,

2019-2020 Hizmet Döneminde çıktığımız hizmet yolculuğunda 118-K Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni olarak, yeni döneme ve sizlere merhaba diyorum. Dönemimizin Lions Camiasına, Türk Ulusuna ve tüm insanlığa hayırlı olmasını diliyorum. 

Yeni dönem demek her zaman yeni hedefler, yeni bir heyecan, yeni bir enerji, yeni bir yaklaşım, yeni bir takım oyunu demektir. Bu takımın üyesi olan, çıktığımız bu yolculukta bana yol arkadaşlığı edecek olan her bir Lion ve Leo benim için çok değerlidir. Dönemimizde ilk hedefimiz “Hizmete Odaklanmak”tır. İnanıyorum ki; Lionlar ve Leolar sahip oldukları farklı bilgi, beceri ve deneyimleriyle toplumun farklı kesimlerinin ihtiyaçlarının karşılık bulacağı farklı hizmetler üretecekler, yani farklılıklarıyla hizmet edecekler, nerede ihtiyaç varsa orada olacaklardır. 

Diğer STK’ların üretmediği, üretemediği hizmetleri üretirken, 118-K Yönetim Çevresi Kulüpleri olarak bu güne kadar gerçekleştirdiğimiz en büyük proje olan, Geleceğe Miras Projemiz; Lions, Nilüfer Belediyesi, Ercan Dikencik Hasta Konuk Evi Projemizi de Dönemimizin ilk yarısında tamamlamamız gerektiğini asla unutmayacağımıza, 31 Aralık 2019 tarihine kadar bitirmek için elimizden gelen her şeyi hep birlikte yapacağımıza yürekten inanıyorum.

Biliyorum ki; farklı hizmetlere odaklanırken aramızdaki dostluk bağlarını sıkılaştıracak, birbirimize daha çok sarılacağız. Üyelerimiz ve kulüplerimiz birbirleriyle daha çok iletişim kuracak, daha fazla ortak aktivite üretecek, daha çok kulüp ziyareti yapacak, böylelikle kocaman bir aile olmanın tadını daha fazla hissedeceklerdir. 

Dönem boyunca üyelik konusunda hedefimiz; öncelikle var olan üyelerimizin memnuniyetlerini arttırarak, kulüplerine bağlılıklarını güçlendirmek, sonrasında ise kulüplerimizi kendi yapılarına uygun yeni üyelerle, Yönetim Çevremizi ise donanımlı, katılımcı üyelerin oluşturacağı yeni kulüplerle zenginleştirmektir. 

Ben ve ekibim uzun süredir paylaşacağımız dönemin hazırlıkları ile meşguldük. Şimdiyse o güzel hazırlık sürecini hayata geçirme, yani hayallerimizi gerçekleştirme zamanı... Dönemler ve görevler gelip, geçer, kalıcı olan ise dostluklar ve yapılan hizmetlerdir. Sıfatlar sadece prosedürde işlerin daha kolay yürütülebilmesi ve takımların daha başarılı olabilmesi için dönemsel olarak kullanılması gereken sözcüklerdir. İyi bir takım olmanın en önemli kuralı; takım arkadaşlarını tanımak, dürüst ve çalışkan olmaktır. Bu adımların hepsinde siz takım arkadaşlarıma inancım sonsuzdur. 

Dönem boyunca, sevgi, saygı, hoşgörüyle, yeni üyeler ve yeni kulüplerle zenginleşip, gençleşerek, hepimizin gönüllü olduğunu unutmadan, ama gönüllülüğün de bir sorumluluk olduğu bilinciyle hizmet edeceğimize içtenlikle inanıyor, hepimize kolay gelsin diyorum.

Hizmetlerimizin ışığı yolumuzu aydınlatsın.

En derin Lion sevgi ve saygılarımla.

Nükhet TUZLACIOĞLU
2019-2020 HD Genel Yönetmeni


HERKESE AÇIK