lions Türkiye Lions Türkiye

Organizasyon Bilgileri

118-Y

Haber Bilgileri

Temmuz Hizmet Liderini kutluyoruz
01-08-2022 00:00
 
Temmuz Hizmet Liderini kutluyoruz

5 Lions Kulübümüz kendi uygun gördükleri adayları, kendi seçtikleri fotoğraf ve açıklamaları ile Temmuz sonuında sekreteryamıza iletti ve 10 Ağustos’ta Facebook’taki Yönetim Çevremiz İstanbul Anadolu Yakası Lions Kulüpleri facebook hesabı ‘nda herkese açık olarak yayınlandı. 17 Ağustos’a kadar en çok beğeni ( like ) alan aday, Temmuz Hizmet Lideri olarak seçildi ve herkes tarafından takip edilebildi. 

Mühürdar Lions Kulübümüzü ve aday gösterdikleri, Temmuz Hizmet Lideri seçilen Lion Şehnaz Kocaoğlu’nu değerli hizmetleri ve liderlikleri için tebrik ediyoruz.  

Amacımız, birbirinden kıymetli hizmetlerin kendi aramızda birbirimize ilham kaynağı olması ve hizmet ile liderliğin teşviki ve takdiri olduğu kadar, kendi aramızdan sadece bir tık ile çıkarak toplumda görünmesi, hizmetlerimizle dolu dolu anılmamızı sağlamasıdır.

Ne mutlu ki daha ilk aydan ve sadece 5 aday ile, Facebook hesabımız uzun zamandır arzu ettiğimiz görüntülenme ve beğeni rakamlarına ulaştı. Daha da önemlisi, kulüplerimizin lion olmayan çevrelerini de dahil etmesi ile hesabımızın takip edilmeye başlanması ve beğenileri sayesinde sayıların farklılaşması ve artması. Üye, sponsor arayışlarımızda tanıtımın gücü ve sosyal medyayı en sade, yalın, etkili şekilde kullanabilmek ihtiyacı günümüzün bir gerçeği malum. 

Bu gönderileri beğenerek ve paylaşarak, Lions’un, Yönetim Çevremizin, Kulüplerimizin tanıtımına katkı sağlayan tüm üyelerimize,
bu artışa vesile olan adayları ile Caddebostan Sahil, Çatalçeşme, Çınardibi, Kartal ve Mühürdar Lions Kulüplerimize gönülden teşekkür ediyoruz.

Facebook hesabımızdaki ilerlemeyi takip etmek adına not düşmek istediğimiz:
10 Ağustos itibarı ile 2.627,
17 Ağustos itibarı ile hesabımızın 2.676 takipçisi bulunmaktadır;
Sosyal medya beğenisini bir ölçü olarak değil, dışarıya açılan penceremiz olarak değerlendirerek ulaşılan beğeni sayılarını aşağıda bilginize sunuyoruz; Tanıtım ve Halkla İlişkiler Komite Başkanımız İpek Atalay Yılmaz liderliğinde gelecek aylarda katlanarak arttığını hep birlikte görmemiz dileği ile Tarzımız Hoşgörü ve Nezaket, Felsefemiz İnsana Hizmet.

Saygı ve sevgilerimle,

Aslıhan Kutlu
Yönetim Çevresi Sekreteri


Temmuz Hizmet Lideri Adayları beğeni sayıları (10-17 Ağustos 2022 aralığı)
Mühürdar Lions Kulübü - Lion Şehnaz Kocaoğlu - 208 
Kartal Lions Kulübü - Lion Pelin Dolunay Can - 122
Çatalçeşme Lions Kulübü - Lion Şennur Kavlak - 96 
Çınardibi Lions Kulübü - Lion Neslihan Demir - 86
Caddebostan Sahil Lions Kulübü - Lion Canan Köprülü 43

 
HERKESE AÇIK